Ultimele Știri

VIDEO: Explozie puternică într-un bloc din Rusia. Cel puțin șapte persoane au murit

rusia explozie

Cel puțin șapte persoane, între care un copil de cinci ani, și-au pierdut viața, iar nouă au fost rănite, în urma prăbușirii parțiale a unui bloc de locuințe din cauza unei explozii provocate de o scurgere de gaze, marți dimineață, la Iaroslavl, oraș în centrul Rusiei, potrivit autorităților locale.

‘Numărul persoanelor decedate a crescut la șapte’, a declarat Ministerul rus pentru Situații de Urgență agenției de presă TASS după recuperarea a trei cadavre de sub dărâmături.

foto 1

Un bilanț anterior consemnase patru morți și un număr mare de persoane date dispărute, după ce la primele ore după prăbușirea imobilului, ca urmare a exploziei, autoritățile anunțaseră un mort și mai mulți răniți.

foto 2

Potrivit guvernatorului regiunii, citat de agenția de presă RIA Novosti, victimele ocupau, în mare parte, apartamentele vecine în aripa clădirii ale cărei ziduri au fost suflate de explozia produsă la ora locală 04:20 (01:20 GMT).

Alte nouă persoane au fost spitalizate, potrivit ministerului, care a anunțat trimiterea la fața locului a peste 550 de salvatori și 130 de vehicule.

foto 3

‘Există riscul prăbușirii întregii clădiri, deoarece a fost construită ca un castel de cărți’, a declarat la postul de televiziune Rossia-24 un reprezentant al Ministerului pentru Situații de Urgență, Leonid Beliaev.

Comitetul de anchetă rus a indicat, la rândul său, că a deschis o anchetă penală pentru a verifica dacă imobilul corespundea normelor de siguranță.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*