Ultimele Știri

VIDEO: Explozie la o fabrică de pâine din Brașov! Operațiune Cod Roșu: 5 răniți au ajuns în spital

explozie

Actualizare 21:39  – Cele 5 persoane transportate la spital sunt în afara oricărui pericol, iar o a șasea persoană este scoasă dintre dărâmături, însă este conștientă. A șasea persoană rănită le-a transmis salvatorilor că a căzut de la etajul 4 în momentul exploziei. Alte 5 persoane care se mai aflau în interiorul fabricii nu au pățit nimic. Deoarece numărul de victime a fost sub 10, planul roșu de intervenție a fost anulat la această oră.


Cinci persoane au fost rănite în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, în apropierea stadionului din Braşov, cu câteva minute înainte de finalul unui meci, secretarul de stat Raed Arafat anunţând că a fost declarat cod roşu, iar la faţa locului au fost trimise mai multe elicoptere, relatează Mediafax.

Mai multe echipe de intervenţie s-au format pentru a căuta alte persoane care ar fi putut fi surprinse de explozie. 

Mai multe echipe de intervenţie s-au format, joi seară, pentru a căuta alte persoane care ar fi putut fi surprinse de explozia produsă la moara fabricii de pâine Vel Pitar, din Braşov, a declarat Ciprian Sfreja, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Angajaţii fabricii de pâine erau în schimbul al doilea, iar la ora actuală nu se cunoaşte numărul exact al persoanelor care se aflau în clădire la momentul producerii exploziei urmate de incendiu.

La locul accidentului au fost trimise cinci ambulanţe, care au preluat imediat persoanele rănite, pe care le-au transportat la spital.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*