Ultimele Știri

VIDEO: Experiment fascinant: Apa ar putea avea memorie?

apa

Cercetările Institutului Aerospaţial de la Universitatea Stuttgart din Germania sprijină teoria că apa are memorie, o afirmaţie care ar putea schimba întregul mod în care privim lumea.

Are apa memorie? Poate reţine o „amprentă” de energii la care a fost expusă? Această teorie a fost propusă pentru prima dată de imunologul francez Jacques Benveniste într-un articol controversat publicat în 1988 în publicaţia Nature ca explicaţie a modului în care funcţionează homeopatia. Teoria lui Benveniste a continuat să fie promovată de unii şi contestată de alţii.

Clipul video de mai jos, de la Oasis HD Channel, prezintă unele experimente fascinante cu „memoria” apei, realizate de Institutul Aerospaţial de la Universitatea din Stuttgart. Rezultatele cu diferite tipuri de flori scufundate în apă sunt deosebit de evocatoare, indicând că apa ar putea să stocheze energia la care a fost expusă, iar aceasta poate fi luată din aceeaşi apă după o anumită perioadă.

Dacă Berniste are dreptate, gândiţi-vă ce ar putea să însemne. Mai mult de 70% din planetă este acoperită cu apă. Apa reprezintă aproximativ 60% din corpul uman. Energiile noastre ar putea să se transfere din corpurile noastre spre alte organisme vii de tot felul prin „amprente” ale acestei substanţe. Oceanele şi râurile ar putea să transporte tot felul de informaţii în toată lumea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*