Ultimele Știri

Video emoţionant! Un refugiat de 13 ani spune ce îşi doresc imigranţii

copil siria

Un refugiat în vârstă de doar 13 ani a vorbit despre ceea ce îşi doresc imigranţii. Într-un interviu postat de Al Jazeera, şi care a devenit viral strângând peste un milion de vizualizări, băiatul vorbeşte cu ochii în lacrimi despre dorinţele refugiaţilor din calea războiului din Siria.

Kinan Masalmeh a ajuns alaturi de sora lui in Ungaria, la Budapesta. Băiatul explică pentru postul de televiziune Al Jazeera că tot ce îşi doreşte este să se întoarcă acasă, în Siria, şi să se încheie războiul.

„Vă rog, ajutaţi-i pe sirieni! Sirienii au nevoie de ajutor, opriţi războiul! Nu vrem să rămânem în Europa, doar să se oprească războiul. Poliţia din Serbia, din Ungaria, din Macedonia, din Grecia nu ne vrea. Sirienii au nevoie de ajutor acum! Doar opriți războiul în Siria și nu vom mai veni în Europa! Opriți războiul!”, spune băiatul, cu ochii plini de lacrimi.

Kinan şi sora lui au fugit din oraşul Daraa, devastat de războiul civil care a luat mii de vieţi.

 

A 13-Year-Old Syrian’s Message to Europe„Please help the Syrians… The Syrians need help now. Just stop the war. We don’t want to stay in Europe, just stop the war.”We first met 13-year-old Syrian refugee Kinan Masalmeh in the Hungarian border town of Szeged last week. Outside Budapest’s main international railway station, we found him among the hundred of refugees who have been stranded for a second day as authorities continue to block them from travelling to other countries.

Posted by Al Jazeera English on 2 Septembrie 2015

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*