Ultimele Știri

VIDEO: Durere tranformată în ”trend”. Un designer român de modă a lansat o colecție inspirată din tragedia de la Colectiv

Designerul român de modă, Eugen Olteanu, a uimit pe toată lumea după ce la Bucharest Fashion Week, a prezentat o colecție inspirată din tragedia de la Colectiv. Într-un mod sinistru, acesta şi-a îmbrăcat modelele în folia specială cu care sunt acoperite victimele ce suferă arsuri.

Se pare că în România, creativitatea este un punct forte, căci numai noi puteam transforma o tragedie de amploare în subiectul unei noi colecții de modă. Dovada a fost Eugen Olteanu.

Acesta și-a numit colecția „Colectiv by Eugen Olteanu”, iar modelele au fost îmbrăcate toate la fel, cu haine negre, peste care au purtat foliile speciale destinate victimelor incendiilor.

Fotografiile încărcate pe pagina de pe reţeaua de socializare Facebook a Bucharest Fashion Week au fost șterse ulterior, după ce oamenii au început să reacționeze și au condamnat alegerea designerului.

Ca scuză pentru alegerea sa, acesta a ținut să precizeze că era de fapt vorba despre ”o colectie caritabilă, în influențe rock, cu scopul de a oferi victimelor de la clubul Colectiv un plus de ajutor și din partea noastră”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*