(VIDEO) Dezastru în urma furtunii din București

inundatii

Zeci de străzi şi subsoluri ale unor imobile din Capitală au fost inundate, în mai multe zone din Gara de Nord s-a acumulat apă, din cauza unui scrutcircuit la un tablou electric s-a produs o avarie în reţeaua electrică a gării, iar un copac a căzut peste mai mult maşini, în urma ploii torenţiale.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de  Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au primit aproximativ 50 de solicitări de intervenţii pentru scoaterea apei din subsoluri şi locuinţe inundate.

Au fost inundate imobile de pe strada Neajlovului, strada Grigore Romniceanu, strada Titulescu nr. 80, strada Ioachim Gheorghe nr. 30, strada Năvodari nr. 30-32, precum şi Şcoala nr. 3, potrivit ISU Bucureşti-Ilfov.

Pe Calea Giuleşti s-a acumulat o mare cantitate de apă

La Gara de Nord s-a produs un scurtcircuit la un tablou electric, fiind produsă o avarie în reţeaua electrică.

Un copac de pe strada Roma a fost smuls din rădăcini de furtună şi a căzut peste mai multe maşini parcate, traficul în acea zonă fiind închis.

În unele zone s-au produs avarii în reţeua electrică, mai multe semafoare fiind nefuncţionale la Gara de Nord, intersecţia Ştefan cel Mare cu Calea Floreasca şi la Piata Victoriei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *