Ultimele Știri

VIDEO: Declaraţiile Miss Univers referitoare la comportamentul lui Trump

În urma dezbaterii prezidenţiale de luni seara, democrata Hillary Clinton l-a acuzat pe republicanul Donald Trump de faptul că a acordat, de-a lungul anilor, un tratament badjocoritor femeilor. Aceasta a invocat un caz mai vechi, în care Trump a avut un comportament nepotrivit faţă de câştigătoarea Miss Univers 1996, Alicia Machado, conform CNN.

„A strigat această femeie „Miss purceluş”(„Miss Piggy”), apoi a strigat-o „Miss menaj”(„Miss Housekeeping”) pentru că era de origine latină. Donald, ea are un nume. O chemă Alicia Machado şi a devenit cetăţean american şi poţi pune pariu că va vota în noiembrie”, a declarat Hillary Clinton în timpul dezbaterii.

Alicia Machado a reprezentat Venezuela în 1996 „Miss Univers”, iar Trump a fost partener ar companiei ce deţinea concursul la acel moment. Frumoasa câştigătoare a făcut declaraţii privind comportamentul lui Trump pe care l-a numit ca fiind „agresiv” şi „cu adevărat nepoliticos”.

Trump a răspuns criticilor aduse în timpul dezbaterii într-un interviu acordat FOX:

„Ea (Alicia) a fost câştigătoare şi a luat în greutate. A fost o problemă serioasă. (…) s-a întâmplat cu ani în urmă. Hillary a găsit această fată şi a vorbit despre ea ca şi când ar fi Maica Tereza”.

După dezbatere, campania lui Clinton a postat un filmuleţ în care Alicia Machado descrie în detaliu comportamentul lui Trump.

VIDEO AICI:

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*