VIDEO: De la Google Street View la Sheep View! Locuitorii care au montat camere 360 pe oile lor

Locuitorii a 18 insule din nordul oceanului Atlantic au găsit o modalitate proprie de a promova Insulele Feroe: au inventat proiectul „Sheep View 360”.

Pentru că Google Maps nu popularizează insulele Faroe prin aplicaţia Street View, locuitorii au decis să găsească o modalitate eficientă de a-și promova singuri regiunile.

Specialiştii de la Google Street View nu a ajuns până în Atlantic să artografieze drumurile şi podurile de pe arhipelag, iar locuitorii au început să-şi cartografieze singuri insula prin intermediul aplicației Sheep View 360.

Pentru ca proiectul să poată fi demarat indigenii dornici să-şi promoveze arhipelgaul au construit un ham special pe care a fost montată camera 360.

„Aici sunt insulele Feroe şi vrem să facem lucrurile în stilul nostru”, a declarat într-un interviu pentru The Guardian Durita Dahl Andreassen, care lucrează pentru promovarea turismului în insule. „Noi suntem atât de mici şi Google atât de mare, aşa că am simţit că trebuie să inventăm Sheep View 360”.

 În timp ce oile parcurg drumurile insulelor, pozele cu coordonate GPS sunt încărcate de Durita Dahl Andreassen în Google Street View.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *