Ultimele Știri

Video: De ce îi este frică lui Vladimir Putin?

Prin prisma acțiunilor sale identice ca ale unui dictator, Vladimir Putin încearcă să suprime orice formă de manifest din Rusia, pentru că reacția adversă a poporului său reprezintă una din temerile cele mai mari ale liderului de la Kremlin.

În cadrul unui interviu televizat, Vladimir Putin a declarat că nu trebuie să permită inițierea unei revoluții în Rusia precum s-a întâmplat în alte țări, referindu-se la Ucraina.

„În prezent, extremismul este folosit ca instrument geopolitic. Observăm că aşa-numitele `revoluţii colorate`; au consecinţe tragice, provoacă suferinţe altor popoare, victime ale unor experimente iniţiate din exterior. Aceasta este o lecţie pentru noi și vom face tot posibilul pentru ca aşa ceva să nu se întâmple niciodată în Rusia”, s-a expus Vladimir Putin.

Pe lângă reacția propriului popor, căruia „nu-i permite să deţină nicio libertate de exprimare, sau informaţii obiective”, întrucât toată mass-media este controlată de Putin şi de cercul celor din jurul său, șeful Federației Ruse îi este frică și de reacţia internaţională, chiar dacă în ultimul timp a alimentat sancțiunile impuse Rusiei, prin care economia sa a pierdut cel puțin 40 de miliarde de dolari, despre acest lucru a concluzionat și fostul președinte al Ucrainei, Victor Iuşcenko în cadrul discursului ținut în Senatul României, la festivitatea comemorării a 25 de ani de la căderea comunismului.

putin - gorbaciovCitește și: Gorbaciov: Putin începe să se creadă … Dumnezeu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*