Ultimele Știri

VIDEO: De-a v-ați ascunselea cu prizonierii. Cum pregătește Statul Islamic copii de 8 ani pentru a-i transforma în teroriști

Militanții Statului Islamic au publicat un nou clip în care copii de 8 ani caută prizonieri printre ruine, într-un joc de v-ați ascunselea, după care îi execută.

ISIS copii

 Filmată într-o zonă îndepărtată din provincia Deir Ezzor, din Siria, înregistrarea prezintă șase copii care aleargă printre ruinele unui castel în căutarea unor prizonieri, ascunși de jihadiști.

Cu mâinile legate la spate, ostaticii sunt forțați să aștepte până când copiii, care nu par a avea mai mult de opt ani, îi împușcă de la o distanță mică.

Copiii implicați în aceste acte oribile par a proveni din Nordul Africii sau din Tadjikistan. Unul după altul, aceștia urcă un deal, unde se întâlnesc cu instructorul lor la intrarea în castelul al-Rahba. Acolo primesc o cagulă și un pistol, după care sunt trimiși printr-un labirint de coridoare și ruine să caute prizonierii ascunși, pe care urmează să îi execute.

După ce termină, fiecare copil se întoarce la instructor și îi returnează cagula și arma, care sunt oferite următorului recrut.

Unul dintre prizonieri este decapitat la finalul înregistrării.

Victimele sunt descrise ca „fii de evrei” și sunt acuzate de spionaj în favoarea regimului președintelui sirian, Bashar al-Assad, în orasul Deir Ezzor, controlat de Statul Islamic.

Înregistrarea îi mai prezintă pe copii în grupuri mai mari care învață tehnici de luptă corp-la-corp și de auto-apărare. Unul dintre copii exersează aceste tehnici împreună cu un instructor, în timp ce ceilalți stau pe un covor și privesc. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*