Ultimele Știri

VIDEO: Dacă nu excelează, politicienii gafează! Un colaj de materiale cu perle alese

politicieni

Dacă nu excelează atunci când vine vorba de compentențe, la faze penibile, poitcienii noștri sunt undeva în topul clasamentului. Și nici nu par să aibă de gând să lase pe altcineva să îi detroneze.

Aleșii, sau nu, noștri au făcut, de-a lungul timpului gafe care vor rămâne veșnic în întipărite pe memoria, sau după caz, pe retina noastră.

Politica din România are o varietate de… oameni bine pregătiți, doamne bine îmbrăcate, și mai ales, beizadele extrem de inteligente, cu o pregătire care ne face cinste că aceasta generație este cea care ne va reprezenta pe viitor.

Lăsând gluma la o parte, și ceea ce ne-am dori noi cu adevărat, vă prezentăm mai multe materiale care să vă destindă, și poate, de ce nu, să vă deschidă ochii în ceea ce privește clasa politică din România.

Bineînțeles, îi vom face onoarea Elenei Băsescu să începem cu ea. Cu toții știm că se află în top. Doar Maria Grapini se bate cu ea pe primul loc, dar având în vedere că este mai nou venită în atenția publică, EBA are întâietate.

EBA este, de altfel, și foarte expresivă.

Și, pentru a rămâne în familie, vă prezentăm și câteva din gafele tatălui Elenei Băsescu, fostul președinte al României.

Și tot în familie rămânen: Elena Udrea.

O mică parte din gafele Mariei Grapini:

Premierul Victor Ponta excelează, atât la gafe cât și la minciuni:

Și lista nu se oprește aici:

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*