Ultimele Știri

VIDEO: Dacă Marea Britanie părăsește UE, Franța propune să lase imigranții să se ducă acolo

marea britanie

‘Dacă Marea Britanie votează să părăsească Uniunea Europeană, la referendumul din luna iunie, atunci Franța va permite migranților plece în Marea Britanie, prin încheierea controalelor la fronitere și vom pune un covor roșu pentru bancherii care fug din Londra’, a declarat ministrul francez al Economiei, Emmanuel Macron.

‘În ziua în care această relație va fi lămurită, migranții nu vor mai fi în Calais, iar pașaportul financiar va funcționa mai puțin bine’, a declarat Macron pentru Financial Times înaintea summitului de securitate anglo-franceză, conform Reutres și DailyMail.

Macron a adăugat că obstacolele în calea schimburilor comerciale bilaterale ar putea fi, de asemenea, posibile, în timp ce un acord care permite Marii Britanii să efectueze controale la frontieră pentru a reține migranții nedoriți pe partea franceză a Canalului ar putea, de asemenea, să se dizolve.

Un răspuns al invitației lui David Cameron pentru companiile franceze de a se muta peste Canal, atunci când Franța a ridicat taxele în 2012, Macron a spus: ‘Dacă eu aș fi motivul pentru care se întind covoare roșii, aș spune că am putea avea câteva repatrieri din Londra’.

El a mai adăugat că ‘energia colectivă’ a Uniunii Europene ar trebui să fie ‘consumată pentru depanarea legăturilor existente, nu pentru crearea unora noi’, în cazul în care alegătorii britanici au respins calitatea de membru.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*