Ultimele Știri

VIDEO: Coreenii lansează în februarie cel mai sofisticat telefon din lume, Samsung Galaxy S7

samsung

Samsung, cel mai mare producător mondial de smartphone-uri, intenţionează să producă iniţial aproximativ cinci milioane de exemplare din viitorul său smartphone Galaxy S7, informează un articol publicat luni în cotidianul sud-coreean Electronic Times, citând surse din interiorul companiei.

Potrivit publicaţiei, Samsung vrea să lanseze în luna februarie 2016 noua generaţie de smartphone din serie Galaxy care va fi disponibilă în două versiuni diferite: una cu un ecran plat, cu o diagonală de 5,2 inch, şi una cu un ecran curbat, cu o diagonală de 5,5 inch, aceasta din urmă fiind denumită ‘Galaxy S7 edge’.

Samsung ar urma să producă iniţial 3,3 milioane de exemplare din viitorul smartphone cu o diagonală de 5,2 inch şi aproximativ 1,6 milioane de exemplare de smartphone cu ecran curbat.

Anterior, Electronic Times a informat că Samsung a finalizat designul pentru Galaxy S7 până la finele lunii septembrie şi, în prezent, încearcă să obţină componentele de care are nevoie pentru a putea demara producţia viitorului smartphone.

În ultimii ani, Samsung şi-a făcut un obicei din a anunţa un nou smartphone Galaxy S cu ocazia salonului informatic Mobile World Congress, care, în mod normal, are loc la finele lunii februarie şi începutul lunii martie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*