VIDEO: „Copilul plângea lângă trupul mamei”. Momentul cutremurător surprins de un șofer de taxi, care a intrat disperat să își caute fiul, în aeroportul din Bruxelles

  • Adelina Mitrache
  • 24 martie 2016
  • Externe
atentat belgia

CNN a difuzat imagini tulburătoare surprinse imediat după exploziile din aeroportul din Zaventem, Bruxelles, filmate de un șofer de taxi care își căuta disperat fiul.

Francisco Izquierdo, șofer de taxi, a intrat în aeroport în căutarea fiului său, care lucra la unul dintre restaurantele din Zaventem. Bărbatul a început să filmeze cu telefonul mobil, în timp ce încerca să ajungă în zona unde ar fi trebuit să fie băiatul său.

„Oamenii țipau de durere, podeaua era acoperită cu bagaje distruse și bucăți din tavan. Era praf peste tot, și din loc în loc se vedeau încă flăcări de la explozie. Echipele de salvare erau deja acolo, dar păreau copleșite de ceea ce vedeau. Dintr-o dată am auzit un plânset de copil. Era plin de praf, speriat, stătea lângă trupul mamei sale. Am vrut să îl iau de acolo, însă unul dintre salvatori mi-a spus să îl las pentru că fiind lângă mamă era ușor de identificat”, a povestit șoferul de taxi.

Bărbatul ajunge în cele din urmă la restaurantul unde fiul său lucra, însă nu era nimeni acolo. Din fericire, băiatul era în siguranță și nu fusese rănit.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *