Ultimele Știri

VIDEO: Clotilde Armand își explică relația cu omul de afaceri George Soros

Într-un interviu pentru Digi24, Clotilde Armand, consilierul USR în Sectorul 1 al Capitalei, a explicat care este relația pe care o are cu omul de afaceri George Soros. Aceasta a declarat că nu îl cunoaște personal, însă Fundația Soros s-a oferit să îl ajute pe soțul ei la un moment dat.

 

Se pare că, Fundația Soros a sărit în ajutorul soțului ei în momentul în care acesta trebuia să plece din țară, cu o bursă pentru a studia în străinătate. Fundația s-a oferit atunci să îi plătească biletul până în SUA.

„Pe Soros, eu nu-l cunosc. Singurul lucru de care am aflat despre el este faptul că soţul meu când a fost să studieze în străinătate a primit un bilet de avion şi a acceptat pentru că nu avea bani. Urma să meargă la MIT. Fundaţia aceasta a zis că îi plătește biletul de dus. Soțul meu a cerut dus întors. Fundația Soros n-a vrut – a zis să-i plătească doar dus. Soțul meu a fost așa deguzstat și el a zis că nu va rămâne în America şi că baza lui va fi în România. Inițial a acceptat biletul, dar pe urmă l-a refuzat”, a spus consilierul USR. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*