Ultimele Știri

VIDEO: Cea mai bogată soacră din România și-a împrumutat fiica cu 670 de milioane de euro

flavia

Flavia Ciocodei soacra fostului trezorier PNL Vlad Moisescu a devenit peste noapte cea mai bogată femeie din România. Potrivit unui contract descoperit de procurorii DNA Flavia Ciocodei și-ar fi împrumutat fiica cu  suma de 670 de milioane de euro. 

Flavia Ciocodei locuieşte în sectorul 4, într-un bloc de locuinţe ridicat în anii ’70 și este cunoscută ca o femeie cu probleme financiare. Aceasta a fost surprinsă de reporterii Digi24 care i-au pus mai multe întrebări despre contractul de 670 de milioane de euro. Femeia a evitat să răspundă întrebărilor reporterilor și se observă foarte clar că bătrâna a fost folosită de soții Moisescu pentru a masca mita de la Primăria Sectorului 1. 

Pff…Cum 600 de milioane de euro? Nici nu ştiu să număr atât!”, a excalamat soacra lui Vlad Moisescu. 

Procurorii DNA au pus sechestru pe averea lui Andrei Chiliman şi a celorlalţi acuzaţi din dosar. Anchetatorii au evaluat prejudiciul la suma de 670 de milioane de euro, potrivit unor surse juridice. Atât ar fi luat acuzaţii, prin aplicarea a 10% din valoarea fiecărui contract.

Procurorii au descoperit în timpul descinderilor de săptămâna trecută un act prin care soacra lui Vlad Moisescu o împrumuta pe soţia acestuia cu suma de 670 de milioane de euro. Tranzacţia a fost semnată şi înregistrată la notariat. Anchetatorii vor să afle detalii despre această tranzacţie şi spun că valoarea prejudiciului ar putea creşte în continuare.

„La percheziția efectuată la domiciliul lui Moisescu a fost găsit un contract considerat fictiv prin care soacra acestuia o împrumuta pe fiica ei (soția lui Moisescu — n.r.) cu suma de 670 milioane de euro.”, au declarat sursele judiciare.

Vlad Moisescu a declarat la ieșirea de la audieri că documentul descoperit de procurorii DNA este un înscris sub semnătură privată și nu are nicio legătură cu primăria Sectorului 1.

”Este o eroare materială”, a spus Vlad Moiescu, zâmbind, despre contractul în valoare de 670 de milioane de euro. Procurorii DNA au dispus un sechestru asupra sumei de 3 miliarde de lei aproximativ 670 de milioane de euro pentru toți inculpații din dosar. ”Nu ați auzit, 3 miliarde”, a declarat, zâmbind, Vlad Moisescu la ieșirea din sediul DNA  Ploiești.

 

Procurorii DNA bănuiesc că prin acest contrac a fost mascată mita primită de gruparea Moisescu – Chiliman începând cu anul 2006 încoace.  Fostul deputat Vlad Moisescu şi Ioana Costescu, consilierul personal al primarului Andrei Chiliman, sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de influenţă. Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, şi consilierul local Ion Brad, sunt acuzați de constituirea a unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de influenţă într-un dosar privind atribuirea preferenţială de lucrări unor firme de la care primeau “comisioane” de 10% din valoarea contractelor încheiate.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on VIDEO: Cea mai bogată soacră din România și-a împrumutat fiica cu 670 de milioane de euro

  1. 670 DE MILIOANE DE EURO ??!!!??!!!!!!! O SUMA REPREZANTAND SPAGA DE 10% ESTE O ABERATIE CA SA DEA BINE PRESEI, O INTOXICARE. BUGETUL CAPITALEI ESTE DE 4 MILIARDE . CUM SA FIE ACEI 10% ECHIVALENTUL A 670 DEMILIOANE ????? ABERANT. ATUNCI SUMA DIN CARE S-A DAT SPAGA ESTE DE 6 MILIARDE SAPTE SUTE DE MII DE EURO !!!! aRE SECTORUL 1 BUGETUL MAI MARE DECAT CAPITALA ?? rASUL PLANSUL DE CEI CE AU VEHICULAT ACEASTA SUMA.

  2. In 9 ani crezi ca nu s au facut lucrari publice de 6.7 miliarde de dolari..?plus autorizatii si altele…

  3. Clausiohanis // 25 iunie 2015 at 13:32 // Răspunde

    Mai degraba cred ca procuratura e varza si confunda lei vechi cu lei noi… mai ales daca sunt contracte din jurul anului 2005 cand s-a facut denominarea…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*