Ultimele Știri

VIDEO: Ce se întâmplă când le citești oamenilor pasaje grotești din Biblie, dar le spui că sunt din Coran

Doi bloggeri danezi și-au propus să vadă cum se manifestă prejudecățile oamenilor față de Coran și religia islamică, așa că le-au citit mai multor persoane pasaje din Biblie, spunându-le că sunt, de fapt, din Coran.

Tinerii au învelit o Biblie într-o copertă de Coran, au abordat câțiva trecători și le-au citit mai multe pasaje înfricoșătoare, întrebându-i ce părere au, relatează The Independent.

„Dacă nu asculți cuvântul meu și poruncile pe care ți le dau și respingi legile mele, voi aduce teroarea peste tine, voi împrățtia bolile și febra care îți va distruge vederea și îți va lua puterea.

Voi trimite împotriva ta animalele sălbatice, iar ele îți vor lua copiii și îți voi distruge turmele de animale și o să vă împuținați atât de mult încât străzile vor fi pustiite.

Dacă nici așa nu vei asculta de cuvântul meu, atunci voi fi și eu ostil față de tine și te voi pedepsi de șapte ori pentru păcatele tale. Vei mânca din carnea fiilor și fiicelor tale”

foto

„Dacă femeia vrea să-l învețe pe bărbat, ea nu trebuie iertată și trebuie să-i tai mâinile” – așa sună câteva dintre pasajele pe care autorul canalului de Youtube „Dit Is Normaal” le-a ales.

Reacțiile sunt exact cele așteptate:

„Biblia are învățături pozitive”, „Bibilia spune o cu totul altă poveste”, „Biblia este mult mai pașnică și mai puțin dură”, „Dacă ai crescut cu această carte și aceste gânduri, este evident că vor influența modul în care gândești”, „Cred că lumea se schimbă și ar trebui să se adapteze și ei la noul mod de a gândi”, „Cum ar putea cineva să creadă în așa ceva? Mi se pare ireal” – sunt doar câteva dintre reacțiile obținute pe stradă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*