Ultimele Știri

VIDEO: Ce câștigă Romania din conflictul Turcia – Rusia

turcia vs rusia

Când doi se ceartă, al treilea câștigă. Conflictul dintre marile puteri ale lumii, Rusia și Turcia ar putea aduce beneficii României. Asta cred cei din ”Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România” după tensiunile recente apărute între cele două țări.

Ai noștri vor să lanseze o campanie de promovare pe piața din Rusia. Sunt peste 6 milioane de potențiali turiști acolo, care ar putea să vină și la noi, pe viitor, informează stirileprotv.ro.

Sunt petrecăreți, le plac ofertele all inclusive și vin cu bani mulți. Așa îi descriu hotelierii români pe turiștii ruși. După ce Vladimir Putin a cerut guvernului să interzică zborurile între Rusia și Turcia, România a pregătit imediat o strategie. Vrem să îi chemăm aici ca să nu meargă toți în Bulgaria sau Grecia.

Reporter: Pot să vă întreb cât ati cheltuit până acum?
Cuplu: Cam 1500 de euro pe cuplu.

Vrem să le oferim pachete si cu 30% reduse. Și nu sunt puțini turiștii pe care vrem să îi convingem să vină la noi. Anul trecut au fost peste 6 milioane de ruși în Egipt și Turcia și în 2016 vrem ca măcar o parte dintre ei să vină în țara noastră.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*