Ultimele Știri

VIDEO: Cât de puternică poate fi dragostea unei mame? A murit după ce a căzut într-o scară rulantă, însă și-a salvat copilul

china scari rulante

O femeie din China a murit după ce a căzut într-o scară rulantă, într-un mall din centrul țării, din provincia Hubei, duminică dimineața.

Femeia în vârstă de 30 de ani a urcat pe scara rulantă, împreună cu fiul ei, în mall-ul din orașul Jingzhou. Imagini surprinse pe camerele de supraveghere au arătat că, în momentul în care au ajuns la etajul superior, o placă din podea s-a prăbușit.

Femeia a împins copilul în brațele unui angajat al mall-ului, care stătea lângă scara rulantă. Acesta l-a apucat de brațe și l-a ridicat în siguranță, în timp ce mama lui a căzut în interiorul scării rulante.

Mai mulți oameni aflați chiar lângă femeie au încercat să o tragă afară, însă eforturile lor au fost în zadar.

Echipele de salvare au recuperat corpul femeii, din interiorul scării rulante, după mai bine de patru ore.

Rapoarte neconfirmate au spus că mai multe lucrări de întreținere au fost efectuate recent pe scara rulantă, muncitorii au înlocuit panoul de metal, însă au „uitat” să-l asigure cu șuruburi, a declarat Wuhan Evening News.

Autoritățile locale investighează accidentul.

În ultimii ani, în China au avut loc mai multe accidente legate de scările rulante, inclusiv în Shanghai. Aici o scară rulantă și-a inversat brusc direcția în 2014, rănind 13 persoane.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*