Ultimele Știri

VIDEO: Câştigătorul celei de-a doua dezbateri prezidenţiale este Ken Bone

În ceea ce priveşte câştigătorul celei de-a doua dezbatere prezidenţială, din perspectiva multor americani vedictul este simplu: Câştigătorul este…Ken Bone.

După a doua dezbatere prezidenţială se pare că atât republicanu Donald Trump, cât şi democrata Hillary Clinton au fost eclipsaţi în popularitate de Ken Bone, un invitat la dezbatere conform CNN. Acesta, declarându-se neohotărât în ceea ce priveşte problema „cine îi merită votul”, a avut posibilitatea de a pune o întrebare celor doi candidaţi la preşedinţia Statelor Unite ale Americii.

Întrebarea acestuia a fost:

„Ce măsuri va impune politica de energie (a fiecăruia dintre candidaţi) pentru a satisface nevoile noastre de nergie, în acelaşi timp rămânând prietenoasă faţă de mediul înconjurător şi creând noi locuri de muncă?”

Dar nu acesta este motivul pentru care Ken Bone a câştigat simpatia americanilor. Acesta a stârnit amuzamentul telespectatorilor imediat după dezbatere când a fost surprins de camerele de filmat făcând o fotografie cu o cameră foto şi părăsind scena ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*