Ultimele Știri

Video: Carmen Iohannis a avut parte de o primire emoţionantă din partea elevilor săi

Carmen Iohannis a devenit prima doamnă a României, după ce soţul său Klaus Iohannis a fost ales de români în funcţia de şef al statului.

Carmen Iohannis a fost întâmpinată  de către elevii săi cu flori şi s-a cântat „Deşteaptă-te române”. Elevii, doamnei Carmen Iohannis, au scris mai multe mesaje pe tablă:  „Klaus Johannis preşedinte”, „Santa Klaus is coming to Cotroceni” şi „Ţine minte 3 cuvinte: Klaus Iohannis preşedinte” , şi au strigat în cor „campionii, campionii”. Carmen Iohannis a fost foarte emoţionată şi a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu, să nu aştepte rezultatele alegerilor la Bucureşti.

„Mie imi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Iohannis.

 „Nimeni nu ne dădea nicio şansă şi uite că am reuşit. Dovada că în România se apreciază bunul simţ şi decenţa. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susţinut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a adăugat prima doamnă a României. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*