Ultimele Știri

VIDEO: Captură impresionantă de cocaină la Timișoara

cocaina

La Timișoara a avut loc o operațiune de amploare a  ofițerilor DIICOT pentru capturarea unui traficant de  droguri spaniol. Polițiștii au descoperit  12 kilograme de cocaină.

Drogurile au fost trimise din Columbia cu o firmă internațională de curierat, declarându-se că în colet este vopsea de păr. Destinatara coletului era mama unei românce care stă în Spania. Când pachetul a ajuns pe aeroportul din Timișoara, în baza analizelor de risc, au fost trimise probe la laborator din “vopseaua de păr”, potrivit pressalert.ro.

c

Testele au stabilit că este cocaină pură. Anchetatorii au stabilit că destinatara coletului habar nu avea de conţinut şi că apropiaţii acesteia care erau în Spania se interesau dacă a ajuns coletul în regulă. Drogurile urmau să fie duse din România în Spania.

Ultimul ridicat a fost cetăţeanul spaniol care a fost prins, ieri după amiază, la Brăila. În timpul audierilor, acesta a susţinut că nu ştie nimic de droguri şi a venit în România să-şi viziteze un prieten. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*