Ultimele Știri

VIDEO: Capitolul la care Galaxy S7 este mult peste iPhone: „Este cel mai bun din lume!” Primul record

samsung galaxy s7

Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge au câștigat deja un premiu, iar iPhone pare că a rămas în urmă după această performanță a companiei concurente.

Noul flagship al celor de la Samsung are cel mai bun display testat vreodată de către cei de la DisplayMate.  Galaxy S7 și S7 Edge au luat acest titlu de la Galaxy Note 5 datorită unei densități a pixelilor îmbunătățită și a luminozității mai mari.

Display-urile Super AMOLED au fost mereu foarte apreciate de către cei de la DisplayMate. În ciuda faptului că au aceeași rezoluție precum Galaxy Note 5, display-urile mai mici la Galaxy S7 (5.1 inch) și la Galaxy S7 Edge (5.5 inch) oferă o densitate mai mare a pixelilor și imagini mai clare. Față de seria Galaxy S6, display-urile sunt cu 24% mai luminoase.

Cei de la DisplayMate adaugă faptul că telefoanele sunt mai bune în ceea ce privește reglarea automată a luminozității, sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului.

Toate acestea combinate oferă „un număr de recorduri în ceea ce privește performanța display-urilor Samsung și livrează imagini captivante și frumoase” a spus președintele DisplayMate, Dr Raymond Soneira. „Galaxy S7 a devenit telefonul cu cel mai bun display testat vreodată”.

Iată AICI un clip de prezentare pentru Galaxy S7 făcut de cei de la Forbes.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*