Ultimele Știri

VIDEO: Capac de canal, montat necorespunzător, la un pas să provoace o tragedie în Capitală. A secerat podeaua unui autobuz

accident

Capacele de canal de pe șosele, uneori montate necorespunzator, se dovedesc adevărate capcane pentru șoferi.

Marți seara, în sectorul 4 al Capitalei, un astfel de capac a fost cât pe ce să provoace o tragedie. Un autobuz a trecut peste el și, în acel moment, s-a desprins și a secerat podeaua vehiculului. O femeie a fost rănită ușor și transportată la spital. În autobuzul 116, care circula pe Calea Șerban Vodă, erau  marți seara aproximativ 20 de călători. La intersecția cu strada Cuțitul de Argint, șoferul a fost nevoit să oprească urgent.

Șoferul povestește că imediat ce a trecut de semafor a auzit o bubuitură și țipete în autobuz. A tras pe dreapta și când s-a dus în spate a văzut cum podeaua a fost secerată de capacul de canal.

O pasageră care stătea la mijlocul autobuzului a fost rănită la picior de capacul care cântărea aproape 200 de kilograme și a fost transportată imediat la spital.  În zonă au ajuns repede și polițiștii, cât și reprezentanții unei companii de distribuție a gazului.

Reprezentanții firmei de gaze încearcă acum să afle cum a fost posibil ca acel capac să sară pur și simplu în podeaua autobuzului. Cel mai probabil, capacul nu a fost bine prins și în momentul în care autobuzul a trecut peste el, s-a desprins. Și poliția face acum verificări pentru a lămuri clar cum s-a petrecut incidentul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*