VIDEO: C. T. Popescu, despre „cele trei perle de prostie” din PNL: „Este cea mai bezmetică conducere a partidului”

ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut la Digi24 o radiografie a evenimentelor de ultimă oră din PNL. „Este cea mai bezmetică conducere a partiului”, a afirmat jurnalistul, care a analizat declaraţiile din timpul conferinţei de presă în care Marian Munteanu şi-a anunţat retragerea candidaturii la Primăria Bucureşti.

„Subiectul zilei nu este acest domn, ci conducerea PNL. Prostia nu e un lucru imoral, prost nu e o insultă – am ales din bogata ofertă a PNL trei perle de prostie.

Mircea Ionescu Quintus – a repetat că PNL a pierdut un primar, dar a câştigat un membru de mare valoare. Cu câteva minute înainte domnul Munteanu spunea că mai vedem în legătură cu ideea de membru PNL. Quintus nu contenea cu laudele la calitatea de membru PNL.
Alina Gorghiu – chiar am râs, ea a zis că tot ce s-a zis la adresa lui Munteanu sunt răutăţi. Atunci de ce l-aţi dat afară? Dacă toate sunt calomnii. Bijuteria e alta: spune că putem avem şi 20 de candidaţi dacă obiectivul este un vot în plus faţă de PSD. Astza e comsic. Comunică bucureştenirlor că obiectivul PNL este un vot în plus faţă de PSD. Las la o parte că dacă intră în competiţie Traian Băsescu şi Tăriceanu e posibil ca PNL şi PSD să se bată în finala mică. Păi bucureştenii aşteaptă de la PNL un primar foarte bun, primar competent.

Cătălin Predoiu spune memorabil: candidatura mea vine la momentul potrivit. E în situaşia unui soţ a cărui nevastă se culcă cu 3 amanţi şi apoi vine la Predoiu şi îi spune: tot la tine m-am întors, fii fericit. ŞI domnul Predoiu îşi exprimă fericirea.
Problema e conducerea actuală a PNL. Nu ştiu dacă în istoria acestui partid a fost o conducere mai jalnică. Este cea mai bezmetică conducere a partidului”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

loading...

One thought on “VIDEO: C. T. Popescu, despre „cele trei perle de prostie” din PNL: „Este cea mai bezmetică conducere a partidului”

  1. CTP e om de opinie, nu de analiză. Dacă ar analiza mai bine ar vedea –nu de acum, de foarte mult timp — că băselu se luptă să distrugă PNL. Peneliștii foști(tăriceni, weberiști, etc)au intuit pericolul unificării cu PDL. Atanasiu a spus într-un moment ceva de miros dar a tăcut. Analiza mea: Bușoi, Ludovik, Munteanu au fost antimergătorii lui predoiu, omul lui Băse. Cu el, în mod sigur, pnleul va fi pus la pământ.Nu și peneliștii. Sper să nu înceapă vreo prigoană…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *