Ultimele Știri

VIDEO: Brăţara care îţi schimbă obiceiurile proaste

O companie americană a inventat o brăţară menită să îi ajute pe oameni să îşi schimbe obiceiurile proaste. Aceasta transmite şocuri electrice atunci când aceştia nu îşi ating obiectivele.

Utilizatorul pur și simplu alege un obicei prost de care dorește să scape, îl programează în aplicația smartphone a brățării și alege pedeapsa pe care aceasta o va administra. Aceasta poate varia de la o vibrație sau un semnal sonor, până la trimiterea unui șoc electric ușor de până la 300 de volți.

Printre obiceiurile proaste se pot găsi şi lenevitul prea mult în pat,  sărirea peste ora de gimnastică, uitatul timp îndelungat la televizor sau chiar rosul unghiilor.

De-a lungul timpului, creierul va stabili în cele din urmă o legătură puternică între obiceiul prost și pedeapsa corespunzătoare, așa încât nu va mai fi nevoie de șoc.

Dispozitivul este dotat cu tehnologie radio Bluetooth și alte aplicații, poate fi utilizat în trei domenii principale: somn, exerciții fizice și productivitate.

Din fericire acest dispozitv nu pedepseşte pe nimeni însă partea cea mai bună este că recompensează utilizatorul atunci când îşi îndeplineşte obiectivele. Acesta va primi bani de la utilizatorii care greşesc.

Dispozitivul este menit să ajute la schimbarea comportamentelor și să permită utilizatorilor să se tranforme în persoana care doresc să devină.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*