Ultimele Știri

VIDEO: Bebeluș operat după o branulă pusă greșit

copil spital

Anchetă la Spitalul Judeţean Alba, după ce unui bebeluş i s-ar fi pus greşit o branulă. După ce a fost externat şi a stat câteva zile acasă, copilul a fost adus la Spitalul din Cluj-Napoca, cu o rană deschisă la mână.

Bebeluşul a fost adus joi la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, iar ieri a fost operat. Medicii spun că pacientul s-a prezentat cu flebită, adică cu o inflamaţie puternică a venelor şi ţesut necrozat. Este posibil ca pentru recuperarea completă să mai fie nevoie de o intervenţie chirurgicală cu grefă de piele.

Problema a apărut după ce bebeluşului i s-ar fi pus o branulă pentru administrarea de medicamente la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. A fost adus acolo de părinţi, febril şi cu convulsii.

Este posibil ca dispozitivul să fi fost montat greşit iar substanţa medicamentoasă, în loc să meargă în vene, să se fi adunat sub piele.

Însă, motivul exact va fi stabilit de comisia constituită la nivelul Spitalulului Judeţean din Alba.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, Nicoleta Coşarcă, a declarat în această dimineață la Digi24 că „în două zile” se vor afla rezultatele acestei anchete.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*