Ultimele Știri

VIDEO | Bătaie ca-n filme la o petrecere dintr-un oraș din România. Poliția încearcă să mușamalizeze incidentul

Bătaie de o violență extremă la sfârșitul unei petreceri dintr-un oraș din România. Imaginile au fost făcute publice însă la sfârșitul acestei săptămâni, la 13 zile de la incident.

La ultimul party al sezonului la Ponton Casa Baraj a izbucnit un scandal de proporții între agenții de pază și câțiva petrecăreți.

„La data de 11 septembrie a.c., polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați cu privire la faptul că trei persoane au suferit leziuni în urma unor agresiuni fizice. Cei trei ar fi fost agresați în localitatea Văliug. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, informează Poliția Caraș Severin.

Poliția nu recunoaște că agenții de pază au fost implicați în scandal, însă imaginile arată altceva:

„Că a fost, că n-a fost, că s-au bătut, că nu s-au bătut? Întrebări la care domnii politişti trebuie să dea un răspuns. Până una alta, vă spun eu că ,,a fost” cu siguranţă, iar imaginile de mai jos demonstrează acest lucru. Mulţumiri «medicinistei» pentru imaginile care vor risipi multe semne de întrebare“ – sunt cuvintele Alinei Straja postate alături de pozele şi filmarea din timpul bătăii.  

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*