Ultimele Știri

VIDEO: Bărbat găsit carbonizat într-un canal din Buzău. Prima ipoteză a anchetatorilor ajunși la locul incidentului

ponta

Descoperire șocantă, joi dimineată, într-un canal al rețelei de termoficare din Buzău. Un bărbat care încă nu a fost identificat a fost găsit fără viață, cu trupul carbonizat, conform stirileprotv.ro

Cel mai probabil, victima este un om al străzii care a căutat adăpost acolo peste noapte. Individul este posibil să fi adormit cu țigara aprinsă ori să fi făcut un foc să se încălzească, iar culcușul pe care și-l improvizase să fi luat foc.

Trupul fără viață al bărbatului a fost descoperit de câțiva muncitori ai societății de termoficare din Buzău. Oamenii au sesizat că existau pierderi de căldură la rețeaua din zonă, iar când au ridicat capacul canalului au văzut că acolo izbucnise un incendiu.

Imediat, muncitorii societății de termoficare au anunțat poliția și pompierii.

Polițiștii de la investigații criminale au ridicat mai multe probe pentru a stabili cine este bărbatul și în ce împrejurări a murit.

Cei care locuiesc în zonă spun că ar fi vorba despre un om al străzii, care își făcuse adăpost acolo de câteva zile.

Martor: „Iarna veneau în canal, plecau dimineața la cerșit, se întorceau seara mai pe două cărări, băuți fiind s-au încălzit cu ceva, a luat foc salteaua, acum trei ani a mai luat foc unul în canalul ăsta.”

Anchetatorii spun că victima avea în jur de 60 de ani. Dacă nu vor fi găsite rude care să se ocupe de înmormântare, omul va fi îngropat pe cheltuiala primăriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*