Ultimele Știri

VIDEO: Autobuz cu studenţi Erasmus, implicat într-un accident. Cel puțin 14 morți

accident

Cel puţin 14 persoane au decedat după ce un autobuz plin cu studenţi Erasmus, care proveneau din mai multe ţări europene, s-a izbit de o maşină, înainte de a se răsturna în apropiere de oraşul Freginals, din Catalonia, la doar 180 de kilometri sud de Barcelona, transmite The Irish Independent.

Studenţii se întorceau de la festivalul anual Las Fallas din Valencia, atunci când autobuzul cu 60 de pasageri s-a izbit de o maşină la ora locală 6.00 A.M.

Autobuzul avea drept destinaţie Barcelona, însă s-a răsturnat pe autostrada A7, în apropiere de oraşul pitoresc Frefinals.

Presa spaniolă vorbeşte de 14 morţi şi mai mulţi răniţi, într-un autobuz cu peste 50 de studenţi Erasmus la bord. Printre cei decedaţi se numără şi cetăţeni din Elveţia, Norvegia, Turcia, Marea Britanie şi Ucraina, iar peste 20 de echipe de intervenţie s-au deplasat la locul accidentului.

Studenţii din autobuzul implicat în accident studiau la Universitatea Barcelona, iar cei mai mulţi dintre ei erau studenţi veniţi prin programul Erasmus. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*