Ultimele Știri

VIDEO: Aplicațiile prin care poți comanda un plin sau o revizie a mașinii. Ce servicii poți primi fără să ieși din parcare

telefon sofer

Cei mai fericiți șoferi sunt cei care nu trec pe la service. Și mai fericiți sunt cei care nu opresc la benzinărie pentru că vine carburantul la ei. Aceasta e cea mai nouă afacere în Silicon Valley dar și o idee pentru o afacere oriunde altundeva.

O mulțime de lucruri se pot rezolva cu o simplă aplicație de telefon. Cea mai nouă dintre ele este WeFuel, care a fost recent lansată în Silicon Valley. O mini-benzinărie pe roți poate fi comandată prin telefon la orice adresă, vine și îți face plinul. Prețul este cel normal, de la pompă, plus un comision de 7,49$. Din păcate, momentan acest serviciu este disponibil doar în Silicon Valley, dar ideea ar putea avea un viitor strălucit.

La noi nu funcționează încă pompa care vine acasă, dar în schimb există EcoWash mobile, care îți spală mașina în parcare. La alții, însă, serviciile sunt și mai avansate: de pildă, dacă vă lăsați mașina în parcarea aeroportului din San Francisco, puteți comanda și o spălare, ca să o găsiți curată când vă întoarceți. Iar dacă tot vă lăsați mașina în parcarea unui aeroport, puteți câștiga și bani dacă sunteți dispuși să o închiriați în acest timp prin Turo. În alte țări există inclusiv echipe care îți fac revizia în parcare dacă le chemi prin aplicație.

O micuță companie din Statele Unite îți aduce mașina unde vrei, în timp ce tu călătorești, mai rapid și mai confortabil, cu avionul. Iar în materie de curățenie în mașină, găsești și la noi servicii de acest fel, începând de la 100 de lei. Poți, de asemenea, să îți schimbi parbrizul spart fără să scoți mașina din parcare. O simplă căutare pe Google cu „detailing auto la domiciliu” o să vă arate ce servicii mai există.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*