Ultimele Știri

VIDEO: Americanii au adus zeci de blindate în Constanţa

Armata americană a introdus pe teritoriul țării noastre zeci de mașini blindate. Calea ferată a fost folosită pentru a le aduce la baza din Mihail Kogălniceanu.

Pentru a transporta convoiul de blindate au fost necesare peste 20 de vagoane încărcate și echipate corepsunzător pentru a putea face față transportului. Americanii au trimis tancuri, mașini de salvare și blindate.

„În perioada următoare, pe teritoriul României se efectuează mai multe transporturi de tehnică militară aparţinând Forţelor Terestre Americane dislocate în Europa. Militarii americani şi echipamentele din aceste transporturi vor participa la exerciţii comune cu militarii Armatei României”, precizează Ministerul Apărării Naţionale, într-un comunicat de presă.


Militarii americani şi echipamentele aduse vor participa la exerciţii comune cu militarii Armatei României. MApN spune că totul face parte dintr-un exerciţiu amplu organizat de români împreună cu americanii.

Naţiunile cel mai expuse în faţa Rusiei preferă să aibă trupe americane pe teritoriul lor. Pentru a le reda liniştea şi pentru a păstra pacea în Europa, Statele Unite extind operaţiunea Atlantic Resolve şi măresc numărul trupelor dislocate încă de vara trecută”, apare în presa din America. 

 

3

4

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on VIDEO: Americanii au adus zeci de blindate în Constanţa

  1. VAI DE CAPUL NOSTRU.VOM DEVENI O ,,NOUA” UCRAINA..ASTA NE LIPSESTE..UN RAZBOI.SI ASTA PT A STISFACE..POFTELE..AMERICANILOR ,CARE VEZI DOAMNE AU VENIT SA NE APERE.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*