VIDEO: Alina Gorghiu, atac la Dâncu: E o risipă gravă să investești 16 milioane de euro în două stadioane din Teleorman

alina-gorghiu

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu l-a atacat din nou, sâmbătă, pe ministrul Dezvoltării Vasile Dâncu, criticîndu-l că a dat 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman, în contextul în care Complexul Energetic Oltenia din Gorj este în prag de insolvenţă, ea adăugând că astfel de ”pseudo-investiţii trebuie oprite”.

„E o risipă gravă ca Ministerul Dezvoltării să dea 16 milioane de euro pentru două stadioane în Teleorman în condițiile în care țara – inclusiv Teleormanul! – are nevoie ca de aer de programe de dezvoltare serioase.

Complexul Energetic Oltenia din Gorj, județul în care mă aflu astăzi, este în prag de insolvență, iar mii de locuri de muncă ale gorjenilor sunt în pericol. Cu siguranță acești oameni au nevoie de alternative – alternative care nu sunt create dacă banii publici se alocă total nechibzuit.

Iar în Teleorman rata șomajului e de 11%, în topul național. În loc de investiții în educație, noi tehnologii ori infrastructură rutieră, teleormănenilor li se oferă noi stadioane… Astfel de pseudo-investiții trebuie oprite!”, a declarat președintele PNL, Alina Gorghiu.

Posted by Alina Gorghiu on 5 Martie 2016

loading...

One thought on “VIDEO: Alina Gorghiu, atac la Dâncu: E o risipă gravă să investești 16 milioane de euro în două stadioane din Teleorman

  1. Sa inteleg ca nu trebuie investit nimic in Teleorman, ci doar in judetele controlate de Pnl?! Cat ati fost la furat, pardon, la guvernare, un sfant nu ati alocat catre Teleorman!! Si acum iesi si latri hiena ordinara si plagiatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *