Ultimele Știri

VIDEO: Activiste nud la o conferinţă a musulmanilor. Femeile au fost lovite cu bestialitate

topless FEMEN

Două activiste ale grupului FEMEN, au protestat nud în timpul unei conferinţe în Franţa, unde se discuta despre modul în care sunt tratate femeile în Islam.

O înregistrare video a incidentului arată momentul în care femeile sunt scoase de pe scenă, însă una dintre ele este trântită pe jos şi lovită cu bestialitate cu picioarele.

Cele două femei fac parte din grupul activist FEMEN, ai cărei membri sunt cunoscuţi pentru protestele topless cu mesaje scrise pe piept.

Cei doi care susţineau discursuri pe scenă, au ieşit imediat după ce fetele şi-au scos hainele şi au pus mâna pe microfon pentru a transmite publicului mesajul lor.

Femeile, a căror identitate rămâne anonimă, au vârste cuprinse între 25 şi 31 de ani, iar mesajele pe care acestea le-au afişat sunt: ‘Eu sunt propriul meu profet’ şi ‘Nimeni nu mă deţine’.

Imaginile arată cum un grup de bărbaţi urcă pe scenă pentru a le scoate pe cele două protestante. Apoi, în imagini, acesta este surprins în momentul în care începe să o lovească pe una dintre ele cu picioarele, deşi era căzută la pâmânt.

Potrivit Innei Shevchenko, un purtător de cuvânt al grupului FEMEN, la conferinţă era discutat subiectul bătăii femeilor din Islam. Tot aceasta a mai adăugat că activistele au fost eliberate imediat după interogatoriu.

Organizatorii conferinţei au anunţat că aceasta a avut loc, într-un final, la Pontoise, în apropiere de Paris. Ei au adăugat că activistele au fost ‘victime ale ale atacului anti-musulman pe care a creat-o mass-media’.

Înainte de eveniment, o petiţie împotriva conferinţei a strâns peste 6.000 de semnături.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*