Ultimele Știri

VIDEO: Accident în Constanţa: O femeie şi fiul de 13 ani, răniţi după ce s-au prăbuşit cu maşina de pe un pod

accident constanta
O femeie în vârstă de 36 de ani şi fiul acesteia, de 13 ani, au fost răniţi, luni, după ce maşina cu care se deplasau în municipiul Constanţa a căzut de pe un pod înalt de şase metri, fiind acroşată de un autocamion.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut în jurul prânzului, pe podul rutier dintre staţia CFR MOL5 şi poarta de acces nr. 7 din portul Constanţa, la faţa locului ajungând mai multe echipaje ale Ambulanţei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţiştii din cadrul Serviciului Transporturi Maritime.

Oamenii legii au stabilit că un autocamion nu a acordat prioritate unui autoturism, lovindu-l, iar în urma impactului femeia aflată la volanul maşinii a pierdut controlul.

Autoturismul, după ce a lovit parapetul podului, s-a prăbuşit pe o linie de cale ferată, de la o înălţime de şase metri. În cădere, maşina a rupt şi firul de înaltă tensiune, rămânând în poziţia răsturnată pe plafon.

În urma accidentului, femeia aflată la volan a fost rănită grav, suferind un traumatism cranian sever, în timp ce fiul ei a fost rănit mai uşor, suferind un traumatism cranian şi plăgi la un picior.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din cercetările făcute până acum a reieşit că şoferul autocamionului nu a consumat băuturi alcoolice.

Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*