Ultimele Știri

VIDEO: Abuzuri la Nadăș! Jandarmi violenți încearcă să scoată cu forța bătrânii din case

nadas

Abuzurile continuă în micuța localitate Nadăș cu ajutorul Justiției corupte și părtinitoare cu infractorii. Un eveniment macabru a lovit din nou localitatea din vestul României. Mascați, jandarmi, executor judecătoresc și un reprezentant al familiei Colțeu au venit să scoată cu forța din casă o bătrână de 92 de ani. 

Judecătoria Ineu este în continuare foarte prietenoasă cu familia Colțeu și a emis o nouă sentință favorabilă prin care o bătrână este nevoită să își părăsească locuința, deşi a plătit taxe şi impozite la primărie zeci de ani pe casă.

Cei din familia Colţeu nu au mai stat pe gânduri, și au angajat un executor judecătoresc pentru a evacua familia Biriş, cea în cauză. Executorul a chemat în ajutorul lui câteva zeci de jandarmi, după care toţi au luat cu „asalt” casa ce trebuia executată. Sătenii din Nadăş au sărit în ajutorul familiei Biriș ce urma să fie scoasă din casă.

Bătrânii au fost  luaţi pe sus, îmbrânciți și târâţi pe jos de jandarmi. Abuzurile sunt la ele acasă la Nadăș, într-o țară așa zis democrată. Oare cum este posibil ca cineva să primească un sat cu tot cu cimitir, case, păduri și terenuri în mod legal?

 

Niciun politician nu s-a implicat în ajutorarea sătenilor din Nadăș, iar Direcția Națională Anticorupție nu face nimic deși are cunoștință de abuzurile de aici. Singurii care le-au sărit sătenilor sunt activiștii organizației Noua Dreaptă Arad.

Direcţia Naţională Anticorupţie Timişoara, a efectuat acum doi ani percheziții la Nadăș, dar şi la locuinţele familiei Colţeu din Arad şi la birourile a doi notari publici, însă nu au făcut nimic nici până în ziua de azi. Oamenii acuză, și orice om întreg la cap își poate da seama că familia Colţeu a intrat în posesia unei averi extraordinare prin fapte de corupţie.

Zeci de saci de documente au luat cei de la DNA cu ei, ulterior au apărut informaţii referitoare la faptul că s-a descoperit deja că unele semnături date pe acele acte erau false. Mai mult, DNA a luat atitudine în vara lui 2014, când s-a întâmplat un episod identic cu cel de marţi: Judecătoria Ineu emisese o sentinţă de executare, iar familia Colţeu se pregătea deja să scoată oamenii afară din casă. Doar că atunci DNA s-a autosesizat, a suspendat sentinţa, iar dosarul a fost cerut la Timişoara pentru a fi anexat uriaşului dosar care vizează retrocedarea Nadăşului. De această dată, însă, anchetatorii de la anticorupţie au ales să nu facă nimic. În ceea ce priveşte dosarul de retrocedare, de mai bine de un an de zile nu se mai aude nicio veste referitoare la el, parcă a intrat în pământ. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*