Ultimele Știri

VIDEO: Abuzul crunt la care este supus un tânăr de către controlorii RATB

controlori RATB

Un clip postat pe Youtube, în care trei controlori RATB agresează un tânăr care circula fără bilet, a devenit viral.

CITEȘTE ȘI: Te-au prins fără bilet? Ce NU au voie să-ţi facă controlorii și ce drepturi ai

În imagini se vede cum tânărul prins fără bilet și buletin este împiedicat să coboare din autobuz și agresat de cei trei controlori. La un moment dat, aceștia îi prind mâna băiatului între uși. „Stai, bă, că i-am rupt ceasul”, strigă unul dintre bărbați la un moment dat.

Niciunul dintre ceilalți călători nu intervine în altercație. După ce au văzut imaginile, un reprezentant RATB a declarat că un asemenea comportament este inadmisibil, iar cei trei controlori riscă acum să fie concediați.

„Procedura e clară: în condițiile în care n-ai titlu de călătorie trebuie să prezinți un act de identitate în baza căruia se aplică sancțiune contravențională. În niciun caz nu ai voie să privezi pe cineva de libertate, așa ceva nu există. Din punctul nostru de vedere acești angajați s-au comportat inacceptabil. Comisia de disciplină va analiza cazul și cei implicați pot fi sancționați cu reducerea salariului sau chiar concedierea. Vom trata cazul cu maximă exigentă”, a explicat Constantin Tobescu, reprezentant RATB

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*