Ultimele Știri

VIDEO: A căzut în Dunăre, însă geaca cu care era îmbrăcat i-a salvat viața

ambulanta

Speriat că nu va reuși să ajungă la timp la muncă, un bărbat de 40 de ani, din Botoșani, stabilit în Galați, a făcut un gest care putea să-l coste viața.

Omul s-a trezit duminică seara în apele bocnă ale Dunării, după ce a sărit de pe mal pe bacul care se pregătea chiar atunci să plece. Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de pe vas, dar a avut noroc cu geaca de fâș pe care o purta. Aceasta s-a umflat și a funcționat ca un flotor, până când martorii au reușit să îl tragă la mal.

Incidentul a avut loc duminică seara, în Galați. Bărbatul lucrează cu ziua la o fermă viticolă din Tulcea și face naveta cu bacul. Duminică a ajuns în locul de îmbarcare chiar după ce vasul s-a pus în mișcare. Dar nu s-a resemnat că pierde cursa. Și-a făcut curaj și a sărit, cu gândul că, dintr-un salt, va ajunge la bord. A căzut însă în Dunărea înghețată. Colegii bărbatului, aflați deja pe bac, dar și câțiva martori, au sărit repede să-l ajute.

În cele din urmă, omul a fost scos teafăr din apa rece ca gheața.

Bărbatul a fost condus apoi la căldură, în cabina comandantului, unde i-au fost date și haine uscate. La fața locului a sosit și o ambulanță.

După ce și-a mai venit în fire, medicii i-au permis omului să plece. Bărbatul și-a continuat drumul spre Tulcea, împreună cu colegii săi, și a ajuns, într-un final, și la serviciu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*