Ultimele Știri

VIDEO: 3 minute și 7 secunde. De atât a avut nevoie un tânăr din Galați pentru a fura 8500 de lei

hot

Individul a intrat în biroul unui restaurant și a profitat de neatenția proprietarilor, dar a fost surprins de camerele de supraveghere.

Hoțul s-a făcut repede nevăzut și a plecat și cu un telefon mobil. Polițiștii au început o anchetă pentru a da de suspect. În imagini se vede cum un tânăr intră timid în restaurant. Nimeni nu îl observă, așa că se îndreaptă spre biroul proprietarului, conform stirileprotv.ro.

„Când soțul meu a venit și a văzut că nu-i telefonul, s-a uitat și a văzut ca haina mea era căzută jos. Și atunci a venit cu geanta și mi-a zis: vezi dacă îți lipsește ceva din geantă, că am găsit-o deschisă și haina jos!”, a povestit victima.

Cand s-a uitat în poșetă, femeia a văzut că îi lipsește portofelul în care avea 8500 de lei. Dar, cel mai rău îi pare că a rămas fără acte.

Păgubiții cred că individul a avut un complice printre angajații restaurantului. Altfel nu își explică siguranța cu care a operat.

Proprietarii localului au facut plângere la poliție și au pus la dispoziția anchetatorilor și imaginile cu hoțul. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, rămas deocamdată, cu autor necunoscut.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*