Ultimele Știri

VIDEO 18+| Rusia face ravagii în Siria. Raidurile aviației siriene provoacă victime în rândurile civililor

siria

Rusia a lansat un adevărat ”tsunami” împotriva grupărilor teroriste din Siria în ultima săptămână. Avionele de luptă și elicopterele aviației ruse bombardează continuu pozițiile grupării teroriste Statul Islamic și ale formațiunilor rebele coordonate și antrenate de CIA. 

Din păcate în urma bombardamentelor au loc și victime colaterale. Oameni nevinovați sunt răniți și uciși de ploaia de bombe care s-a abătut asupra Siriei. Civilii privesc îngroziți raidurile aviației ruse și siriene, iar în cele mai multe cazuri nu reușesc să ajungă într-un loc sigur, pentru a se feri de bombe. 

Clipul video încărcat pe o rețea de socializare pe 8 octombrie prezintă un bombardament din provincia Hama asupra localității Khan Shaikhoun. În imagini pot fi observați civili prinși sub dărâmături și persoane rănite. Localnicii și echipele de salvare transportă răniții cu salvări improvizate către cel mai apropiat spital din zonă. 

Elicopterul care a bombardat localitatea Khan Shaikhoun ar aparține aviației siriene potrivit martorilor de la fața locului.

Joi, Moscova a declarat că forțele sale aeriane au efectuat lovituri asupra a 27 de ținte ale Statului Islamic în provinciile Homs, Hama și Raqqa.

Războiul civil a început în urmă cu mai mult de patru ani și a provocat moartea a peste 250.000 de persoane. În urma acestui război milioane de sirieni au fost nevoiți să plece în exil ca refugiați.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*