Ultimele Știri

VIDEO 18+ | Doi romi sunt rupți cu bătaia pentru ALBA NEAGRA de polițiștii sub acoperire francezi

alba neagra

Romii din țara noastră au speriat Occidentul cu jocurile de noroc gen ”Alba Neagra”,  joc care le aduce circa 500 de euro pe zi, iar în zilele bune chiar mii de euro sau lire sterline. 

Înșelătoria cunoscută ca ”Alba Neagra” îi ușurează pe turiștii veniți în capitalele occidentale de sute chiar mii de euro zilnic. Doi romi care practicau jocul ”Alba Neagra” pe stradă au căzut în plasa polițiștilor sub acoperire francezi. Polițiștii francezi s-au dat drept turiști și i-au lăsat pe romi să le fure banii. 

După ce le-au golit buzunarele polițiștii sub acoperire s-au năpustit asupra celor doi romi cu pumnii și picioarele. Romii au fost bătuți cu bestialitate de polițiștii francezi și apoi au fost arestați. Cei doi au scăpat de linșaj cu ajutorul trecătorilor care i-au implorat pe polițiștii sub acoperire să nu îi mai lovească. 

Un rom jucător de ”Alba Neagra” spune că cei arestați sunt înlocuiți imediat alți zece imigranți care practică același lucru. ”Alba Neagra” este o ”ruletă rusească” spun romii, fie că vrei fie că nu vrei, tot rămâi fără bani dacă accepți să joci. 

Cum funcționează frauda

Un operator (deseori poziționat în locuri vizitate de turiști) începe jocul poziționând mingea sub un pahar și amestecând în mod rapid paharele între ele, după care acceptă pariuri de la spectatori. Cine câștigă pariul, câștigă banii.

Chiar dacă jocul pare a avea o posibilitate de câștig înaltă, (1 din 3 plus faptul că jucătorul știe unde e mingea și o urmărește când operatorul amestecă paharele) în mâinile unui operatorul abil în tehnica prestidigitației e practic imposibil să câștigi.

La prima vedere pare că mulți jucători pariază în același timp și că câștigurile sunt dese și consistente, dar aceștia sunt toți complici care ajută în acest ”truc de încredere”. Acești falși jucători au roluri multiple printre care a ”sta de șase” (această trufă fiind ilegală practic oriunde), de bodyguard în caz că ținta devine ”indisciplinată”, de animator pentru a momi ținta în a paria și de scut pentru a evita ca operatorul să fie surprins în imagini învinovătoare.

Dacă nici o țintă nu vrea să joace, un complice va începe să joace pentru a anima țintele. În timpul acestei ”demonstrații” (considerată de ținte ca fiind un joc ca oricare altul) operatorul amesteca paharele în așa fel încât mingea este vizibilă și ușor de urmărit încât țintele vor crede că jocul este foarte ușor de câștigat. Complicele va ”câștiga” bani foarte ușor sau va ”pierde” bani deși era evident unde era mingea. Sau va afirma că știe o tehnică specială și va ”câștigă”, sau ”pierde” mulți bani într-un mod penibil ș.a.m.d. pentru a atrage ținte.

O dată ce ținta intră în mijlocul complicilor și ajunge în fața operatorului, banda îi înconjoară pentru a evita ca ținta să părăsească jocul prea rapid și pentru a bloca accesul altor persoane care ar putea întrerupe trucul de încredere. Operatorul și complicii vor încerca să inducă un stat de supărare, lăcomie sau confuzie în țintă, după care unul din complici va pretinde că îi sugerează țintei o strategie câștigătoare, astfel ca această să parieze cât mai mult.

Când operatorul a terminat de amestecat paharele, va întreba ținta dacă vrea să parieze. Dacă ținta acceptă aceasta va trebui să pună banii jos înainte de a putea alege un pahar. Folosind prestidigitația mingea va apărea întotdeauna sub alt pahar decât cel ales de țintă. În nici un caz jocul nu trebuie considerat ca fiind onest.

E imposibil ca o țintă să câștige, indiferent dacă știe trucul sau nu, sau dacă ”din greșeală” alege paharul corect. Printr-o prestidigitație foarte abilă ,operatorul va ascunde mingea fără ca ținta să își dea seama. Oricare jucător suspectat că ar înțelege trucul sau vrea doar să urmărească jocul va fi imediat îndepărtat de complici.

Batuti ca hotii de cai pentru Alba Neagra in Franta de catre politisti sub acoperire !

Posted by Sibieni in Bayern si Imprejurimi on 30 Iulie 2015

Comentarii prin Facebook

4 Comentarii on VIDEO 18+ | Doi romi sunt rupți cu bătaia pentru ALBA NEAGRA de polițiștii sub acoperire francezi

  1. La ce ura aveau cand loveau, sigur au multe probleme cu tiganii din tara lor. Astia chiar pun suflet in ceea ce fac!

  2. Hotii astia trebuie batuti fara mila si pusi la munci umilitoare! Sa le treaca cheful de furt si inselat!

  3. Romi cu un r? Nici macar cu doi de r? Mai corect tigan.

  4. Toti care va ti bucurat ca sa facut dreptate….si voi ve ti fi batuti pentru greselile voastre…oricare ar fi ele,incepand de la minciuna pana la furturi…Daca ati fi stiut ce inseamna ,,MILA VOIESC SI NU JERTFE,,nu vati fi bucurat si nu ati fi condamnat niste oameni care sunt la fel ca voi…

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*