Ultimele Știri

Videanu, Bica, Mihăilescu, Dorin și Alin Cocoș au fost arestați

Adriean Videanu, arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar disjuns din dosarul fostei șefe DIICOT Alina Bica, a fost ridicat de acasă de poliție pentru a fi adus în arest.

Alin Cocoș și Florentin Mihăilescu, consilierul Alinei Bica, au fost duși și ei în arest preventiv.

Ceilalți doi învinuiți în acelasi dosar, Alina Bica și Dorin Cocoș sunt arestați preventiv în alte dosare.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis astăzi dimineață, la finalul unor audieri maraton, care au durat toată noaptea, ca toți cei cinci inculpați în acest dosar disjuns din dosarul ANRP să fie arestați preventiv pentru 30 de zile.

Decizia instanței poate fi contestată.

Adriean Videanu le-a spus jurnaliștilor că nu este acuzat de corupție, ci de complicitate la abuz în serviciu, și a susținut că nu a cunoscut-o niciodată pe Alina Bica. „Singurul lucru pe care mi-l reproșez este că în 10 minute am trecut de la suspect la inculpat”, a mai spus el.

Alin Cocoș a fost dus de politiști în arest, iar Florentin Mihailescu s-a predat singur la arestul Poliției.

Joi seară, Adriean Videanu a fost reținut de procurorii DNA pentru 24 de ore într-un dosar disjuns din dosarul fostei șefe DIICOT Alina Bica. Acesta ar fi fost ajutat de Alina Bica să i se ridice nelegal un sechestru pe niște acțiuni Titan Mar pe care le-a vândut ulterior, fiind astfel acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*