Ultimele Știri

Victorioasa Irina Begu trimite partida cu Spania în decisiv

irina begu fed cup galati

Dacă ieri Simona Halep a câștigat și Irina Begu a pierdut, astăzi, situația s-a inversat, astfel că România se află la egalitate cu Spania, după primele patru meciuri. Învingătoarea, care va accede în play-off-ul Grupei Mondiale, se va decide după meciul de dublu dintre Niculescu/Begu și Muguruza/Arraubarrena.

Irina Begu a spulberat-o pe Silvia Soler-Espinosa, în minimum de seturi, cu scorul de 6-2, 6-4.

Românca a început meciul cu un break, după care jucătoarea din Spania a revenit uimitor, câştigînd două game-uri consecutive, însă până la finalul primului set n-a mai cedat şi a învins-o pe Espinosa.

Setul doi a fost identic cu primul în ceea ce priveşte debutul. Irina a reuşit break-ul încă din startul partidei, ceea ce a demoralizat-o complet pe Espinosa, însă iberica a continuat să meargă cap la cap cu Irina până la scorul de 4-4, după care românca a pulsat şi a făcut scorul la general 2-2.

„Avem mare nevoie de spectatori. Acum va urma un meci foarte important pentru noi. Voi juca alături de Monica în proba de dublu. A fost un meci foarte greu pentru că era o miză foarte mare. Mă bucur că am câştigat. Acum mă voi concentra pe dublu. Nu mai simt oboseala datorită adrenalinei care este aici la Galaţi”, a spus Irina Begu, la finalul meciului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*