Ultimele Știri

Victorie istorică pentru Astra Giurgiu

Astra a obţinut o victorie istorică în faţa francezilor de la Olympique Lyon, învingând cu scorul de  2-1 chiar pe terenul francezilor. Startul partidei a fost dominat de Lyon aşa cum era de aşteptat, dar giurgiuvenii au reuşit să facă față atacurilor echipei din Ligue 1.  Primul gol a fost marcat de Malbranque în minutul 26 în urma unui şut la colţul scurt care la lăsat fără replică pe portarul Astrei,  Silviu Lung jr. 

În repriza secundă, giurgiuvenii au intrat mai bine în teren şi au început să se apropie de poarta  lyonezilor. Eforturile acestora au fost răsplătite în minutul 71, când Fatai a înscris din faţa porţii, după o centrare a lui Enache de pe partea dreaptă.  În minutul 78, Rose a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, după o intrare dură la Fatai, astfel acţiunile de atac ale Astrei au curs mai uşor spre poarta francezilor.

Grenier intră pe teren în minutul 80, apoi comite imediat un fault în careu asupra lui De Amorim şi arbitrul arată punctul cu var. Budescu a executat penalty-ul şi a marcat golul victoriei pentru Astra Giurgiu.

Giurgiuvenii au obţinut astfel o victorie  istorică şi au luat o opţiune serioasă pentru calificarea în grupele Europa League.

Echipele de start:
Lyon: A. Lopes – Jallet, Bakary Kone, L. Rose, Tolisso – Ferri, Gonalons, Malbranque – Lacazette, Yattara, Bahlouli
Rezerve: Benzia, Dabo, Ghezzal, Gorgelin, Grenier, Mvuemba, N’Jie

Astra: S. Lung jr. – Pliatsikas, Ben Youssef, Oros, J. Morais – Enache, Seto, Yahaya, Laban – Budescu, Fatai
Rezerve: D. Coman, Bukari, Cristescu, Grandin, Ioniţă II, L. Rus, William

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*