Ultimele Știri

Victorie grea pentru Steaua împotriva echipei portugheze

Steaua a reușit să învingă pentru prima dată o echipă portugheză, iar datorită acestei victorii este fruntașa Grupei J, fiind la egalitate de puncte cu Aalborg și Dinamo Kiev, însă cu un golaveraj mai mare. Scorul de 2-1 nu a reprezentat și realitatea de pe teren, echipa bucureșteană având mare noroc în a doua repriză, fiindcă Rio Ave a avut numeroase ocazii de egalare.

Debutul primei reprize i-a găsit pe steliști în propria jumătate de teren, presingul echipei portugheze descoperindu-i aerieni pe alocuri. Imediat după, ocaziile au curs în careul lui Rio Ave. Dacă preluarea nereușită din 6 metri a lui Szukala nu a contat pe tabelă, precum și ocazia lui Keșeru, Rusescu a fost cel care a punctat decisiv cu capul în minutul 17 dintr-o centrate a lui Latovlevici, care țintise undeva în spațiu mai devreme poarta lui Cassio. Până spre final ocaziile s-au împărțit pentru cele două echipe, dar experiența Stelei e cea care a contat, iar Raul Rusescu mărește diferența chiar înainte de pauză printr-un șut de la 30 de metri în care portarul nu a avut șanse.

Revenirea cu un nou suflu a lui Rio Ave de la vestiare, s-a observat nu numai pe terenul de joc, dar și pe tabelă, reușind în minutul 48 să reducă din diferență prin Del Valle cu un șut superb trimis în vinclu de la 30 de metri. Golul a destins puțin atmosfera pe Arena Națională, amorțită de vremea ploioasă și încrederea roș-albaștrilor în victorie. Până spre final șuturile pe spațiul ambelor porți au curs din plin, la Rio Ave dinspre Bressan și Boateng, iar la Steaua, dinpre Tănase, Sânmărtean sau Stanciu. Ultima fază a meciului a fost și cea care a definit imaginea partidei, Stanciu ratând la mustață marcarea celui de-al treilea gol, mingea lovind bara de două ori în ultimele secunde din prelungiri.

Echipele de start:

Steaua București: Arlauskis – Râpă, Papp, Szukala, Latovlevici – Sânmărtean (Filip 89′), Prepeliţă – Popa (Breeveld 66′), Rusescu (Stanciu 68′), Tănase – Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă

Rio Ave: Cassio – N.Lopes, Marcelo, Gouano, Pinto – Wakaso, Tarantini, D.Lopes – Ukra, Gonçalves (Mahgoub 75′), Del Valle
Antrenor: Pedro Martins

IMG_6253

IMG_6265

IMG_6272

IMG_6283

IMG_6294

IMG_6306

IMG_6308

IMG_6309

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*