Ultimele Știri

Victorie comodă pentru Steaua la Chiajna

Steaua a învins Concordia Chiajna cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind înscris de căpitanul Cristi Tănase, care confirmă superioritatea echipei sale în clasamentul Ligii 1, distanțându-se la 5 puncte de CFR Cluj.

Meciul a început echilibrat la Chiajna, cu câteva șuturi pe poartă venite din ambele părți, însă fără pericol pentru Matache sau Cojocaru. Apoi meciul s-a pierdut în derivă, singurele momente interesante fiind disputate între galeria numeroasă a Stelei și Marius Șumudică, care se criza la arbitru de pe margine în încercarea de a întrerupe meciul din cauza scandărilor roș-albaștrilor. Partida a continuat în același ritm moderat, până înainte de finalul reprizei, când decarul Stelei a marcat cu capul dintr-o centrare venită de pe partea dreaptă a lui Papp.

De la vestiare Chiajna revine mult mai motivată pe teren, încercând chiar să pună presiune în jumătatea adversă de teren, însă tot roș-albaștrii sunt cei care au cele mai periculoase ocazii. În minutul 70, echipa lui Costel Gâlcă a fost aproape de a majora scorul de pe tabela de marcaj, printr-o lovitură de cap bine plasată a lui Szukala, însă mingea lovește bara transversala a lui Matache. Tot fundașul polonez al Stelei îi mai crează probleme goalkeaper-ului Concordiei cu cinci minute înainte de sfârșitul partidei, dar acesta intervine salvator și menține scorul minim al partidei.

Astfel, Steaua obține a 11-a victorie din cele 14 meciuri disputate până acum, în timp ce pentru Concordia Chiajna, echipa din Ghencea rămâne de neînvins, în ultimele două sezoane în care s-au întâlnit, echipa ilfoveană nereușind să obțină nici un punct, nici chiar cu Marius Șumudică pe banca tehnică.

„Sunt foarte bucuros de această victorie, ştiam că e un meci greu. Am venit după un meci dificil cu Rio Ave, unde am jucat pe un teren greu. Am avut ocazii, dar cînd nu le fructifici stai cu sufletul la gură.

Mă bucur enorm pentru Tănase şi sper să continue aşa. Erau importante cele trei puncte, acum avem o pauză liniştită. Am avut un pic de lipsă de prospeţime. N-am ce să le reproşez băieţilor. Arlauskis putea să joace, dar am preferat să-l introduc pe Cojocaru. El a suferit o mică accidentare”, a spus Costel Gâlcă după meci

De partea cealaltă, Marius Șumudică a recunoscut că nu este în regulă din punct de vedere psihic. 😀

„Am jucat de la egal la egal cu cea mai bună echipă din ţară. E adevărat că i-am prins şi puţin obosiţi după meciul cu Rio Ave. Am făcut o eroare şi am luat gol. Rezultatul de egalitate era echitabil. Ţin să-mi felicit jucătorii pentru meciul de astăzi.

Le-am promis jucătorilor că vom trage linie în iarnă, dar acum nu sînt ok din punct de vedere psihic şi nu ştiu ce să zic. Nu pot spune dacă voi pleca. În aceste două zile voi lua o decizie. Am obosit! Sînt debusolat de ceea ce simt în acest moment. Am nişte probleme personale şi nu pot să mă pronunţ pînă miercuri”, a declarat antrenorul Chiajnei.

Echipele de start:

Concordia Chiajna: Matache – Brlecici (Pena 72′), Bagarici, Bucurică, Alves – Lovin, Cristea (Roșu 17′) – Boldrin, Stan, Serediuc (Raiciu 82′) – Wellington
Antrenor: Marius Șumudică

Steaua București: Cojocaru – Papp (Luchin 70′), Szukala, Varela, Filip – Prepeliţă, Sînmărtean (Breeveld 81′) – Popa (Stanciu 78′), Chipciu, Tănase – Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*