Ultimele Știri

Victor Ponta și Liviu Dragnea, ironii la adresa președintelui: Iohannis, neamțul care îl plagiază pe Băsescu

ponta/dragnea

Victor Ponta a reacționat în urma declarațiilor președintelui, care a anunțat că nu va desemna pentru alegerile din decembrie „o persoană urmărită penal sau condamnată penal”.

Fostul premier l-a acuzat pe Iohannis că îl plagiază pe Traian Băsescu.

„Pe bună dreptate, ne săturasem de jongleriile lui Băsescu că zice nu știu ce, că zice altceva. Acum văd că Iohannis, știți, neamțul care el e altfel decât Băsescu, îl plagiază pe Băsescu. Nu poate să vină și el cu altă idee?! Doar îl plagiază pe Băsescu cu aceleași jonglerii. Eu spun un singur lucru. Ce vor oamenii și votează pe 11 decembrie, asta trebuie să respecte toată lumea. Iar domnul Iohannis, care a învățat de la Băsescu să le facă dosare penale adversarilor, și aici îl plagiază pe Băsescu, dar domnului Băsescu îi pare rău că făcea dosare penale la adversari, că i-a venit și lui rândul”, a declarat Victor Ponta.

Liviu Dragnea a comentat și el declarațiile președintelui, declarând că acesta nu face altceva decât să confirme ceea ce „dictează” președintele PNL Alina Gorghiu.

”Îi doresc foarte mult succes în a proceda la desconsiderarea Constituției. Eu nu am spus niciodată că vreau să fiu prim-ministru. Domnul Iohannis confirmă că face ceea ce spune doamna președinte PNL. Să ieși înaintea alegerilor să spui pe cine ai prefera sau pe cine nu ai pune, asta încalcă grav Constituția. În felul ăsta se va suspenda relația dintre el și românii la care face mereu apel. Partidul nostru va merge în alegeri și va vorbi cu românii. Ei vor decide cine trebuie să îi conducă. (…) Eu înțeleg că domnul președinte vrea în continuare acest guvern de tehnocrați care pregătește niște vânzări ale unor societăți de stat.Eu îi rog să fie mai ponderați că nu au nicio legitimitate să se apuce să vândă acum acțiunile unor societăți strategice. Asta ar trebui să îl preocupe pe președintele României”, a declarat Liviu Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*