Ultimele Știri

Victor Ponta și Liviu Dragnea au predat nouă microbuze școlare pentru primarii din Tulcea

Premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, au înmânat vineri, la Sala Polivalentă din municipiul Tulcea, cheile unui număr de nouă microbuze școlare pentru transportul elevilor la unitățile de învățământ.

Cele nouă microbuze școlare, care se adaugă altor două primite de autoritățile tulcene în urmă cu aproape două săptămâni, constituie un prim lot destinat transportului elevilor, care cel mai probabil va fi urmat de un al doilea ce va include și ambarcațiuni pentru transportul elevilor din Rezervația Biosferei Delta Dunării.

‘Să le stăpâniți sănătoși’, le-a urat premierul Ponta celor nouă primari care au primit cheile microbuzelor școlare.

La rectificarea bugetară, potrivit vicepremierului Liviu Dragnea, primarii din mediul rural care au recepționat deja microbuze școlare vor primi și fonduri pentru angajarea de șoferi care să conducă noile autovehicule. La eveniment a fost prezentă și ministrul Tineretului și Sporturilor, Gabriela Szabo. Anul acesta, au primit microbuze școlare noi elevii unităților de învățământ din comunele Casimcea, CA Rosetti, Cerna, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihai Bravu, Mihail Kogălniceanu, Nalbant, Sarichioi și Topolog.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*