Ultimele Știri

Victor Ponta și-ar sacrifica mandatul în favoarea monarhiei. Strategia strângerii de voturi continuă

Actualul premier Victor Ponta a vorbit despre posibilitatea unui referendum privind forma de guvernământ care se află în România. Acesta a declarat că în cazul în care va primi mandatul de președinte, se va gândi la organizarea unui referendum pentru monarhie, chiar în timpul mandatului său, estimând acest eveniment pentru anul 2016.

El s-a referit la acest referendum ca o variantă posibilă în care ar fi dispus să demisioneze din postul de preşedinte, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale. Totul în ”favoarea” românilor care deși optează pentru republică, monarhia a căpătat pentru ei o mare atractivitate.

”Eu cred că majoritatea românilor sunt – şi azi, când vorbim – pentru forma de republică, monarhia însă a căpătat, faţă de perioada nostalgică de la început, o mult mai mare atractivitate şi cred că ar trebui, undeva în decursul mandatului meu, poate chiar până în 2016, să avem un asemenea referendum legat de forma de guvernământ. Eu aş face un asemenea referendum”, a spus Ponta.

Acesta a declarat că este nevoie de o astfel de dezbatere publică în viitor, privind forma de guvernământ care ar trebui să existe în România.

ponta_si_regele_mihai

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Victor Ponta și-ar sacrifica mandatul în favoarea monarhiei. Strategia strângerii de voturi continuă

  1. Ce spirit de sacrificiu are Ponta ! Pe cine crede ca prosteste ? Singur a recunoscut ca este mincinos ( pe langa alte ” calitati ” )

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*