Ultimele Știri

Victor Ponta: Nu sunt de acord, că cei din afara ţării sunt mai buni decât cei din ţară

Victor Ponta spune că supărarea românilor din diaspora care nu au putut să voteze este legitimă, dar că nu este de acord cu ideea că românii plecaţi din ţară sunt „mai buni” decât cei rămaşi în România.

Premierul nu e de acord nici cu ideea că electoratul său nu este la fel de bun ca alegătorii Monicăi Macovei.

„Am înţeles şi am considerat legitimă supărarea acelor români din diaspora care n-au putut să voteze. Am fost, am lucrat în străinătate, am studiat în străinătate, îmi iubesc ţara şi mă gândesc că întotdeauna cel mai bine e acasă, dar cred că orice român din ţară sau din afara ţării dacă vrea să voteze va vota şi pe 16 noiembrie va vota.

Cu ce nu sunt de acord, că cei din afara ţării sunt mai buni decât cei din ţară. Nu. Cred că sunt buni şi cei din afară şi cei din ţară. Că cei care au votat cu mine sunt răi, proşti, sunt cumpăraţi, în schimb cei care au votat cu Monica Macovei sunt deştepţi, buni şi principiali. Nu.

Toţi românii care muncesc sau care au muncit pentru această ţară, toţi românii care respectă legea, toţi românii care cred în Dumnezeu şi care-şi iubesc familia sunt români buni, toţi, indiferent de persoana cu care votează la alegerile prezidenţiale sau locale sau parlamentare”, a spus Victor Ponta.

Citeşte şi : Victor Ponta face declarații jignitoare la adresa românilor din Diaspora

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Victor Ponta: Nu sunt de acord, că cei din afara ţării sunt mai buni decât cei din ţară

  1. Domnule PONTA, nu ne credem sau simtim mai buni, inteligenti sau mai stiu eu cum. Santem, poate, mai deschisi la ce se intampla si in alte tari, si vedem cu disperare ca de cativa ani, de cand santeti la putere, va bateti joc de Romania, ne ati facut de ras in toata EUROPA! Doar Dvs ati avut „tupeul” sa organizati referendumuri, sa schimabti legi dupa legi, de fiecare data cand nu va convenea ca cineva „apropiat” are „probleme” cu justitia si nu numai. Ne ati vandut tara pe care noi ne zbatem sa o tinem in echilibru (vorbesc aici de banii care i aducem si i investim in Romania) In afara tarii santem cunoscuti doar pentru coruptia fara limite si cersitul romilor. Cum puteti sa spuneti ca noi ne credem mai buni decat dei ramai in tara? Avem toti acelasi sange in vene, acelasi trecut dureros si aceeasi dorinta: O ROMANIE LIBERA DEMOCRATA, O ROMANIA asa cum se cuvine!!!

  2. „toţi românii care cred în Dumnezeu … sunt români buni” a mai afirmat Ponta astfel si in trecut. Deci cei ca mine care nu cred in Dumnezeu … nu sunt români buni ?

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*